Ingrediënten

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Pluk de blaadjes van de munt en peterselie en verwijder de dikke steeltjes van de dille. Snijd de kruiden fijn. Verwijder 2 cm van de onderkant van de asperges en snijd de asperges schuin in stukken van 5 cm.
  2. Ontdooi de tuinerwten in een kom met heet water, giet af en laat goed uitlekken. Schaaf 1/3 van de kaas met een dunschiller en rasp de rest.
  3. Klop de eieren los in een beslagkom en voeg de geraspte kaas en 2/3 van de fijngesneden kruiden toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Verhit 3 el olie in de ovenbestendige koekenpan en roerbak de asperges 2 min. Voeg de erwten en het eimengsel toe, roer kort om de groenten goed te verdelen en bak 2 min. op matig vuur tot een omelet. Zet de pan in het midden van de oven en bak de omelet nog ca. 20 min. in de oven.
  5. Snijd ondertussen de radijsjes in kwarten. Meng de mosterd met de azijn en de rest van de olie tot een dressing en breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de radijs met de dressing en de rest van de kruiden.
  6. Stort de frittata op een groot bord: leg het bord op de omelet en draai de pan met bord en al om. Snijd de frittata in punten, bestrooi met de geschaafde kaas en serveer met de radijs-kruidensalade.
{27 mei 2020} {Tags: , , , }