Ingrediënten

450 g Iglo bladspinazie (diepvries, 1 doos)
500 g ravioli (uit de koeling, 2 schalen à 250 g)
2 el olijfolie
390 g Nieuwe Standaard Kip kipfilet (1 schaal)
1 teen knoflook
1 ui
3 tomaten
125 g roomkaas met knoflook & kruiden (1 bakje)
30 g geroosterde pijnboompitten (1 zakje)
1 snufje peper

Bereiding

  1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de kip in 4 min. goudbruin aan. Voeg de knoflook en ui toe en bak 1 min. mee.
  2. Voeg de spinazie en tomaten toe en verwarm op laag vuur, tot de spinazie warm is. Roer af en toe.
  3. Voeg de roomkaas aan de spinazie toe en breng op smaak met peper.
  4. Giet de ravioli af en meng met de saus. Verdeel de ravioli over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitten.
{28 mei 2020}