Ingrediënten

Bereiding

  1. Doe alle bonen en de mais in een vergiet of zeef en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Doe de bonen en mais samen met de picadillo, espresso en pomodorini in een pan met dikke bodem. Breng al roerend aan de kook. Laat op laag vuur 10 min. stoven. Roer af en toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Bak het gehakt rul.
  3. Snijd ondertussen de courgette in blokjes van 1 cm (brunoise). Verhit de olie in een koekenpan en bak de courgetteblokjes in 6 min. op hoog vuur. Snijd ondertussen de blaadjes van de munt in dunne reepjes. Neem de pan met het bonenmengsel van het vuur, schep het gehakt, de munt en ⅔ van de courgette erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de stoof over diepe borden. Verdeel de rest van de courgette over de stoof en verkruimel de feta erboven.
{27 mei 2020}