Ingrediënten

  • 500 g gnocchi
  • 800 g zoete aardappel
  • 4 rode uien
  • 200 g geitenkaasschijfjes naturel
  • 1 el vloeibare honing
  • 85 g rucola
  • 100 g groene pesto
  • 1 bakpapier
  • 3 el olijfolie
  • 60 g walnoten

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Traybake gnocchi op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Verdeel de gnocchi en pompoenblokjes over de bakplaat en besprenkel met de olie.
  3. Snijd de uien in partjes van 1 cm en leg ze tussen de gnocchi en pompoen. Leg er de geitenkaasschijfjes op.
  4. Besprenkel de kaas met de honing. Bestrooi met peper naar smaak.
  5. Bak de traybake 15 min. in de oven. Bestrooi met de walnoten en bak nog 5-10 min. in de oven, tot de pompoen en ui gaar zijn.
  6. Neem de plaat uit de oven. Schep de rucola door de traybake en besprenkel met de pesto.
{14 maart 2022}