Ingrediënten

  • 600 g broccoli +
  • 2 zakjes mix voor kerriesaus (a 26 g) +
  • 500 ml magere melk +
  • 1 duopak aardappelschijfjes (800 g) +
  • 1 pakje bakbacon (150 g), in reepjes +

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Kook de broccoli 6 min. Giet af. Bereid ondertussen de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk.
  2. Meng in de ingevette ovenschaal de broccoli en aardappelschijfjes met de helft van de kerriesaus en breng op smaak met peper. Schenk de rest van de saus erover en bestrooi met de bacon.
  3. Bak de aardappel-broccolischotel in de oven in 25-30 min. goudbruin en gaar.

 

{22 januari 2013}