ei-garnaal

Ingrediënten

  • 5 el olijfolie
  • 1 courgette in blokjes van 1cm
  • 2 tomaten in stukjes
  • 3 tenen knoflook fijngesneden
  • 8 eieren
  • 125 ml crème fraîche
  • 3 el tijmblaadjes
  • 125 g cocktailgarnalen
  • 150 g Griekse yoghurt

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Verhit 2 el olijfolie in de koekenpan, bak hierin de courgetteblokjes 2 min. op hoog vuur. Voeg de tomaat en 2 tenen gesneden knoflook toe, bak het geheel nog eens 2 min.
  3. Klop ondertussen de eieren met de crème fraîche los, met de tijm, zout en peper. Schep het gebakken groentemengsel door het eimengsel.
  4. Neem een ovenschaal met anti-aanbak laag bedek de bodem met de garnalen en schenk het mengsel erover. Bak in de oven 25 a 30 minuten.
  5. Meng ondertussen de yoghurt en de laatste teen gesneden knoflook, serveer bij de frittata.

 

 

{20 november 2013}