spinazietortilla

 

Ingrediënten

  • 400 g spinazie
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 3 eieren
  • 250 g crème fraiche
  • 200 g hamreepjes
  • zout enpeper
  • 8 tortillawraps
  • 2 el olijfolie
  • 250 g mozzarella

Bereiden

  1. Hak de spinazie fijn. Snijd de zongedroogde tomaten fijn.
  2. Verwarm de over op 220C.
  3. Kluts de eieren en meng ze met de crème fraiche.
  4. Meng de spinazie en zongedroogde tomaten en de hamreepjes door het eimengsel. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Bestrijk de tortillawraps aan 1 zijde met olijfolie.
  6. Verdeel het spinaziemengsel over de andere zijde van de tortilla’s en rol ze op. Leg de opgerolde tortilla’s in een ovenschaal.
  7. Snijd de mozeralla in plakken en verdeel over de tortilla’s.
  8. bak het geheel 25 minuten in de oven.
{24 juli 2014}