Ingrediƫnten

250 g malse biefstuk of entrecote
zout en peper
1 el olijfolie
1 el mayonaise
125 g Blue Stilton, verkruimeld
4 wraps
1 zakje waterkers

Bereiding

Bestrooi de biefstuk met wat zout en peper.
Verhit een koekenpan met een anti-aanbaklaag tot hij zo heet is dat hij bijna dampt.
Schenk de olie erin en schroei de biefstuk hierin dicht, in 1-2 minuten per kant. Neem de biefstuk uit de pan en laat hem enkele minuten rusten.
Snijd de biefstuk vervolgens met een scherp mes  in dunne reepjes.

Vermeng de mayonaise met de blauwe kaas.

Verhit de afgekoelde pan opnieuw en verwarm de wraps hierin aan elke kant 10 tellen. Ze worden zo wat zachter en kleuren licht.

Verdeel de biefstukreepjes over de wraps, in een baantje over het midden. Verdeel hierover het mayonaise-kaasmengsel en de waterkers. Rol de wraps op, snijd ze dwars doormidden en serveer.

{27 mei 2020} {Tags: , , , }