Ingrediƫnten

  • 300 g couscous
  • 4 el olijfolie
  • 1 schaal lamsworstjes (270 g)
  • 2 uien, in ringen
  • 2 zakken spinazie (a 300 g)
  • 2 tenen knoflook, geperst

Bereiden

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worstjes in 8 min. bruin en gaar.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan. Bak de ui 5 min. Voeg de spinazie in delen toe. Schep om tot alle spinazie geslonken is. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min.
  3. Roer de couscous met een vork los en voeg toe aan de spinazie. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de couscous over 4 borden en leg de worstjes ernaast.
{20 september 2011}