Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • 400 g champignons
  • 1 ui
  • 1 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook
  • 50 ml droge witte wijn
  • 1 beker crème fraîche (200 ml)
  • 1 zak rucola (sla, 75 g)
  1. Bereiden

    Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in stukken. Snipper de ui. Verhit in een ruime koekenpan de olie en fruit de ui 5 min. Bak de champignons al omscheppend 5 min. mee. Pers de knoflook, voeg toe aan de ui en champignons en bak nog 1 min. Roer de wijn en de crème fraîche erdoor en houd de saus op laag vuur warm. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af en voeg toe aan de champignonsaus. Schep de rucola erdoor en serveer direct.

{11 januari 2011}